Nu är jag med både bok och blogg

Det har varit en dröm under fem år att skriva en bok och nu efter mycket slit är drömmen på väg att bli sann. Hur angelägen blir man inte att arbetet ska mynna ut i något bra?

Tanken på att i höst se boken på hyllan hos åtminstone vissa bokhandlare är både inspirerande och lite skrämmande. Hur ska boken klara sig i den mördande konkurrensen? Kommer människor våga köpa en bok av en debutförfattare? Jag hoppas att svaret är ja och mitt nuvarande mål är att försöka sälja mer än den genomsnittliga debutanten, och det är inte mycket, avståndet är stort till de som säljer mest. Det jag önskar är att boken ska hitta sin publik och bli läst, det är det som har drivit mig.

Varför började jag då skriva en bok, det finns så mycket annat man kan hitta på? Snickra på landstället, spela golf eller åka och tvätta bilen. Betala räkningar, deklarera och dammsuga, bara för att nämna några saker. Och så får man inte glömma att man istället skulle kunna arbeta mycket mer och nuförtiden bör man också sköta om kroppen och träna. Svaret på frågan kan bli hur långt som helst och här på bloggen ska jag efterhand besvara den.

Jag återkommer med mina planer för bloggen.

Vi hörs!

Jan

 

 

 

Annonser

En reaktion på ”Nu är jag med både bok och blogg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s